Beste reünisten van Mesacosa,

Wij van de Stichting Reünisten Mesacosa willen jullie welkom heten op ons gedeelte van de mooie Mesacosa site. Kort zullen wij hier beschrijven wat wij doen en waar wij voor staan. Onder aan de pagina kunnen jullie vinden hoe je lid en/of donateur kan worden.

Sinds begin 2012 is de SRM in haar vernieuwde samenstelling begonnen een nieuwe weg in te slaan. Naast het gebruikelijke jaarlijkse SRM feest willen we nu niet alleen meer bieden voor onze leden, maar ook voor de vereniging Mesacosa zelf. De speerpunten die wij in acht houden zijn als volgt:

  •  Meer betrokken reunisten
  • Meer donateurs voor de SRM en ook voor Mesacosa
  • Meer SRM leden

Door gebruikt te maken van de social media blijven onze leden op de hoogte van de dingen die wij doen en organiseren. Hoewel wij Twitter hebben laten varen is onze Facebook nu drukker dan ooit.

Ook zijn we begonnen met het organiseren van de kwartaalijkse borrel. Op deze avond proberen wij zoveel mogelijk reünisten op te trommelen voor een ouderwets gezellige avond.

Wat verder een belangrijke toevoeging is, is het beschikbaar maken van automatische incasso. Op deze manier is het voor de leden makkelijker donateur te worden. De donateur kan kiezen geld te doneren aan de SRM of aan de vereniging. Met het geld voor de SRM wordt onder anderen het jaarlijkse feest gefinancierd. Het restant bedrag wordt dan, samen met de donaties voor de vereniging, één keer per jaar overgemaakt naar de vereniging.

Tot nu toe zijn deze nieuwe concepten allemaal een groot succes. Het aantal leden blijft groeien en ook het aantal donateurs.

Mocht je nog geen lid/donateur zijn kan je je inschrijven achter de bar, of een formulier downloaden van de site. Het enige wat wij van je nodig hebben is het ingevulde formulier met (digitale) handtekening. Deze mag je opsturen naar H.O.M.E. Mesacosa of SRM@mesacosa.nl .

Dus schrijf je snel in en dan zien we je op een borrel of op het feest.

Klik hier voor het donatieformulier.

Klik hier voor het aanmeldings-/wijzigingsformulier.

Namens de SRM,

 

Rosalie Veenhoven – Voorzitter
Jorien Aernaudts – Penning
Remy Seinhorst – Secretaris