Commissies binnen Mesacosa

Het Sociëteits Bestuur en de Senaat kunnen voor veel dingen zorgen, maar lang niet alles. Daarom heeft Mesacosa ook verschillende commissies.

Feest en Activiteiten Commissie 2015/2016

Feest & Activiteiten Commissie
Deze commissie zorgt door het jaar heen voor leuke en uitdagende activiteiten en feesten. Alles is hierbij mogelijk. Activiteiten als; Get the Picture, beachvolleybal, eindebloksfeesten, het beerpongtoernooi en het eindfeest worden door deze gezellige commissie georganiseerd. Heb je een vraag of leuk idee; spreek gerust een commissie lid aan!

Ligamenten Commissie

Deze commissie maakt een paar keer in het jaar een boekje met daarin alle roddels en weetjes van dat moment over Mesacosianen. Heb jij een sappige roddel of een goed sterk verhaal!? Meld het dan (wellicht anoniem) door een briefje in de dropbox van de Liga te stoppen, welke te vinden is bij de bar in onze prachtige Sociëteit.

Almanak Commissie
De Almanak is een jaarboek van Mesacosa met alles over Mesacosa daarin, van Senaat tot commissies, disputen, jaarclubjes en alle leden. Alle belangrijke dingen die binnen Mesacosa gaande zijn, staan in de Almanak.

Website Commissie
Op de website staat veel informatie over Mesacosa, de geschiedenis en de actualiteit. Deze website wordt in de gaten en bij gehouden door de Website Commissie. Ook vind je hier foto’s van feestjes terug, altijd leuk om jezelf weer terug te zien. www.mesacosa.nl

Kerst Commissie
De kerstcommissie zorgt voor een vijf gangen diner rondom kerst. Deze commissie bestaat uit een aantal obers en koks. Zij toveren Mesacosa om tot een waar restaurant, ze zorgen voor een gezellige avond waar je bij moet zijn. “Een groep gekken die vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer zijn, voornamelijk onder invloed van Mandarino’s Interno.”

Sponsor Commissie
De sponsor commissie zorgt voor sponsoren onder leiding van de Senaat.