Studiecommissie helpt je vooruit

Wil je contact opnemen met de studiecommissie dan kan dat door het aanvraag formulier in te vullen. Of zelf een mail te sturen naar: studiecommissie@mesacosa.nl Voor alle studenten op het HIS die ondersteuning bij zijn of haar opleiding wil, is er de studiecommissie. Wilt een theorievak echt niet lukken of valt een praktijkvak toch wat tegen? Dan kan je vanaf nu terecht bij de studiecommissie.

Als eerste wil de studiecommissie zich even voorstellen en ziet er als volgt uit

  • Jelle Manshanden
  • Kay Peters
  • Anne Geurts

De contactpersonen gaat over het regelen van een locatie en materiaal voor een bijles. Verder krijgt de studiecommissie ondersteuning van de Dean Joan, Hiske Wiggers (contactpersoon vanuit SGM) en Mike Baalmans (contactpersoon vanuit de ALO).

De studiecommissie heeft als hoofddoelstelling: Elke student aan het HIS die gedurende het studiejaar bij de studiecommissie komt voor ondersteuning in een vak, haalt in de toegestane aantal kansen zijn of haar studiepunten.

De studiecommissie wil de student ondersteunen bij het behalen van een vak waar de student moeite mee heeft. Er kan gebruik gemaakt worden van zowel praktijk- en theorie lesgevers. Ook kan de commissie iemand aanstellen die kan helpen met hoe er geleerd moet worden.

Heb je bijles nodig of wil je bijles geven? Mail dan naar; studiecommissie@mesacosa.nl of vul het aanvraagformulier in

De studiecommissie is hard opzoek naar verschillende samenvattingen voor onze database.
Heb jij nog een bepaald document waar wij wat aan kunnen hebben, aarzel dan niet en upload hem dan hier!

Heel erg bedankt!