Beste eerstejaars studenten van ALO, Sportkunde, AD Sportkunde & Healthy Aging,

Nog een lekkere zomer voor de boeg en dan is het zo ver! Je studententijd gaat beginnen, de mooiste tijd van je leven. Voordat we gelijk platgegooid worden met deadlines, presentaties en tentamens lijkt het ons goed om eerst elkaar, je klas, je studieloopbaanbegeleider (SLB’er) en de school beter te leren kennen. Dit doen we in de introductieweek!

De introductie week is een week bom vol nieuwe mensen, ervaringen en systemen en… sporten! Best druk dus. Wij als organisatie gaan jullie er zo goed mogelijk door heen loodsen zodat we met een vliegende start beginnen aan jaar 1 van de ALO of SGM. De week wordt door Mesacosa, de studievereniging van het Hanze Instituut voor Sportstudies, georganiseerd. Het is een week die in het teken staat van nieuwe mensen leren kennen, de campus ontdekken en natuurlijk veel sporten en gezellige feestjes! Ben je benieuwd naar wat je allemaal nodig hebt deze week? Bekijk dan de paklijst. Bekijk hier alvast het programma van de introductieweek.

De introductieweek begint om 4 september en eindigt op 8 september. De inloop is van 8:30 tot 9:00, daar ben je bij!

Na de introductieweek zal er een introductiekamp plaats vinden. Je kan je hier nu al voor inschrijven.
Wil je nu al lid worden? Dat kan! Dit geeft je vele voordelen waaronder korting op het introductiekamp!

Mocht je nog geen slaapplaats in Groningen hebben maar tijdens de introductieweek wel in Groningen willen slapen? Laat het ons weten, dan gaan wij wat voor jou regelen. Houd de site goed in de gaten voor updates en verdere berichten.

Namens mijzelf, de Senaat en Mesacosa een erg goede vakantie gewenst!

We zien elkaar snel,

Geeske Posthouwer
Praeses Mesacosa